Saturday, June 04, 2005

hufu

Tofu on soijapavuista valmistettu juustonkaltainen tuote. Se on hyvin suosittu eri puolilla Aasiaa, ja nykyään kasvissyöjien keskuudessa ympäri maailmaa.

Tofua ei sinänsä voi syyttää pseudomorfoottiseksi tuotteeksi, kyseessä on varsin omalaatuinen aines, sensijaan sitä usein käytetään pseudomorfoottisesti korvaamaan liharuokia. Siitäkin huolimatta ettei se oikeastaan muistuta juurikaan lihaa. SEnsijaan tarjolla on erilaisia lihatuotteita jäljitteleviä soijatuotteita; soijamakkaroita, pihvejä, jopa kinkkuja tai kanoja on nähty.

Nyt tarjolla on kuitenkin myös korvike joka saattaa kokeiluhaluisia lihansyöjiäkin kiinnostaa. Nimittäin ihmisen makuinen tofu, HUFU.

Tuote on suunnattu niin ihmisen mausta kiinnostuneille aloittelijoille, kuin lihasta vieroittautuville kannibaaleillekin.

Tuotetta voi osataa nettikaupasta, ja reseptejä ja kannibalismin kulttuurihistoriaakin löytyy. Tuote on siinämäärin innovatiivinen, että pseudomorfoosiblogi myöntää sille kuukauden pseudomorfoottinen elintarvike palkinnon.

Atsteekkien ihmispadan ohje


Hufu stroganoff

1 comment:

Rauno Rasanen said...

Nami.
Nyt ratkesi laihduttamisongelmani. Syö hufu päivässä ja solakoidu!