Saturday, October 01, 2005

Lehtolaislaista nykäsbloggailua

Sattuipa silmään älkää vittuilko Matti Nykäselle tai tulee puukosta blogi. Nykäshuumorihan on aina hauskaa, mutta tälläkertaa sivun muodon tarkastelu johtaa meidät toiseen melko hiljan ilmestyneeseen blogiin, nimittäin Seppo Lehdon blogiin

Lehto on internetin keskustelupalstoja seuraaville tuttu tavastaan spämmätä pitkiä vuodatuksia copy-paste tekniikalla täysin asiaankuulumattomiin keskusteluihin. Blogosfäärin sääennuste lupaa siis runsaasti sikanautaa jos herra Lehto kotiutuu myös tämän ilmaisukanavan pariin.

Toistaiseksi Lehto ja Nykäsblogit ovat tehty aikalailla perinteisen nettisivun tapaan, voi olla että Lehto vain joutuu käyttämään bloggeria koska ei muualta mielipiteilleen tilaa saa.

Pseudomorfoosiblogi jää seuraamaan tilannetta, lupaamme myöskin tulevaisuudessa käsitellä Lehdon lempiaihetta Karjalakysymysta, liittyyhän siihenkin runsaasti pseudomorfoottisia piirteitä.

Vielä pieni lisäyn näin jälkeenpäin:
Herra lehto tuntuu tosiaan ottaneen tämän blogikirjoittelun vakavasti. Kun muut yleensä perustavat yhden tai muutaman blogin, ja kirjoittavat niihin useita viestejä, on Lehto ottanut strategiakseen perustaa niinpaljon blogeja kuin vaan ikinä ehtii ennekuin palveluntarjoaja sen ymmärtää kieltää.

Jotkut jäänevät hyvinkin lyhytikäisiksi, niinkuin esimerkiksi Mattivanhasblogi. Lehdon blogien kokonaismäärää tuskin muistaa enää Seppo itsekään.

Blogihaku Seposta

Muutamia bongaamiani blogeja:

http://seppolehto.blogspot.com/
http://suursuomalaisuudesta.blogspot.com/
http://suursuomalainen.blogspot.com/
http://petsamosallakuusamokarjala.blogspot.com/
http://rasistituomarit.blogspot.com/
http://timosoini.blogspot.com/
http://tarjahalonen.blogspot.com/
http://mattivanhanen.blogspot.com/ njet novi toze
http://helsingin-sanomat.blogspot.com/
http://miehitetytalueettakaisin.blogspot.com/

Onhan se mukavaa että jollain riittää tarmoa ja vapaa-aikaa, mutta ostaisit vaikka Seppo puikot ja rupeaisit neulomaan.

1 comment:

Anonymous said...

Google Calendar Imminent?
InternetNews Business Report Boston News DC News NY News SiliconValley News select a newsletter above, type your email and click the arrow to sign up! It's been an open secret among entrepreneurs in Silicon ...
Find out how you can buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!